Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrala termica Immergaz 24kw Vitrex Tera 28

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2900 lei Lei
Brand
Immergaz Vitrex Tera28
Out Of stock
Descriere
Centrala termica murala cu condensare Immergas Victrix Tera 2428 1 ERP 3.027370
Noua gama completeaza oferta Immergas cu centrale termice destinate utilizatorilor care cauta calitate si simplitate. Toate modelele beneficiaza de sistemul de ardere cu preamestec total, caracteristic centralelor cu condensare, asigurand importante economii de combustibil. Gabaritul extrem de compact contribuie la integrarea usoara in orice ambient, in instalatii noi, dar si ca inlocuitor al unor aparate uzate.

Sunt disponibile doua versiuni instantanee de 24/28 si 32 kW precum si o versiune numai incalzire de 24 kW. Intreaga gama este echipata cu module de condensare din otel inox si inglobeaza o tehnologie in deplin acord cu ultimele Directive Europene privitoare la economia de energie. Centralele VICTRIX TERA sunt incadrate in clasa 6, cea maiecologica sub aspectul emisiilor de NOx, conform Standardelor Europene. Interfata pentru utilizator este simpla, asigurata printr-un display LCD si taste de selectare si reglare usor manevrabile.

VICTRIX TERA poate fi controlata de la distanta prin intermediul noii aplicatii DOMINUS. Simpla si intuitiva, aplicatia permite controlul centralei si vizualizarea parametrilor de functionare pe tableta, smartphone sau laptop. Prin conectarea unui emitator Wi-Fi (accesoriu optional cod 3.026273) intre panoul de comanda si un modem/router (nefurnizat de Immergas) se poate “comunica“ de oriunde cu centrala.
Garantie 2 ani.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura