Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrala termica in condensatie CT Ariston Genus One 35KW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4750 lei Lei
Brand
GENUS ONE 35KW
Out Of stock
Descriere
Centrala termica in condensatie Ariston Genus One 35 kW + kit de evacuare

Marca Ariston s-a nascut in 1960, fiind caracterizata inca de la inceput de catre consumatorii italieni ca fiind una dintre cele mai cunoscute marci, sinonima cu o viata mai confortabila.

Designul, inovatia si impactul redus asupra mediului inconjurator reprezinta punctele cheie care au caracterizat in permanenta produsele Ariston; marca s-a dezvoltat, iar scopul sau este o viata mai buna pentru oamenii din intreaga lume. Misiunea permanenta a fost de a spori calitatea vietii oamenilor, permitandu-le sa isi incalzeasca locuintele si sa se asigure ca beneficiaza de un confort optim. Performantele excelente ale produselor garanteaza fiabilitate si usurinta in utilizare, creand in fiecare locuinta confortul adaptat nevoilor utilizatorului.

Daca stii deja de ce ai nevoie, exploreaza gama larga de produse Ariston pentru a face alegerea potrivita.

CONECTIVITATE SMART
Pregatit pentru functia Ariston Net.
Tehnologia BusBridgeNet este construita sa integreze si alte produse Ariston, astfel incat sa puteti sa combinati mai multe produse (si surse de energie) pentru optimizarea consumului.
Ariston Net
Ariston Net va permite sa porniti, sa opriti si sa verificati temperatura de incalzire si a apei calde, oricand si oriunde, de pe unsmartphone sau PC . Acesta va permite sa monitorizati constant energia consumata pentru a va asigura o economie la facturade gaz. De asemenea va anunta in timp real daca exista vreo eroare de functionare a centralei dumneavoastra. Totodata, cand serviciul de teleasistenta este activat, centrul de service Ariston, va fi in masura sa va observe majoritatea problemelor de la distanta sau sa aranjeze o interventie la centrala de comun acord cu dumneavoastra.

DATE ELECTRICE
Tensiune de alimentare/frecventa: V/Hz 230/50
Putere totala consumata: W 80
Temperatura ambianta minima de functionare: grdC 5
Clasa de protectie electrica: IP X5D
Dimensiuni(L x I x A): mm 745x400x385

Important: acest produs beneficiaza de garantie doar daca este pus in functiune de catre o firma autorizata de producator, conform mentiunilor din certificatul de garantie care insoteste echipamentul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura